ble-1318633-banner

De Brouwerij

Stadsbrouwerij Jongens van De Wit is een jongensdroom die is uitgekomen. Na jarenlang een succesvol bier- en eetcafé te hebben gerund in het centrum van Den Bosch, hunkerden wij naar het brouwen van onze eigen bieren. Echte Bossche bieren met een Brabants bourgondisch karakter. Bier waarin onze liefde voor de drank te proeven is. En bier dat een feest is voor de zintuigen. Dát bier wordt gebrouwen in het hart van het Paleiskwartier in Den Bosch. Onze brouwerij is gesitueerd in de Sheds, waar het karakteristieke gebouw extra kracht geeft aan ons bier.

Onze microbrouwerij vind je midden in stadscafé Jongens van De Wit. Achter de balustrade zijn onze brouw- en maischketels goed zichtbaar op de vide. Boven onze bar hangen 7 biertanks met ieder 1.000 liter bier. Vijf tanks voor ons eigen gebrouwen Bosch bier en twee tanks vol met heerlijk Kornuit van Grolsche Bierbrouwerij, het pilsener bier van onze hofleverancier. Onze bieren tappen wij rechtstreeks uit deze biertanks.

Bij Jongens van De Wit drink je letterlijk het bier dat ter plekke wordt gebrouwen. En dat maakt het drinken van goed Bossche bier natuurlijk nóg lekkerder.

Een kijkje nemen in Brouwerij Jongens van De Wit

Onze stadsbrouwerij is toegankelijk voor publiek tijdens speciaal georganiseerde rondleidingen. Voor meer informatie kunt u hierover contact met ons opnemen.

Nieuwe vacatures

Het team van Jongens van de Wit is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.