Contact

Bossche Stadsbrouwerij Jongens van De Wit is gevestigd in de Sheds in het Paleiskwartier in Den Bosch. Het Paleiskwartier, achter het centraal Station gelegen, is uitermate goed bereikbaar met auto, fiets en te voet (8 minuten wandelen vanaf het Centraal Station) en beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw, op de weg ernaartoe aangegeven op de borden als P-EmTe Paleiskwartier.

Onze keuken is 6 dagen per week geopend van 11:30 tot 21 uur, maandags is het Stadscafé gesloten vanwege brouwerij activiteiten. Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Wij nemen geen reserveringen aan voor groepen/gezelschappen kleiner dan 10 personen voor diner omdat wij een Stadscafé met eigen bierbrouwerij zijn waar je ook goed kan eten. Je kunt gewoon binnen lopen en aanschuiven aan een van de lange tafels met banken of eerst wat drinken aan de statafels op ons podium en daarna aanschuiven. Wij hebben naast de lange tafels ook tafels met stoelen. Mocht er onverhoopt geen plaats zijn dan komt er vast snel plek vrij.

Reserveren

Daarnaast biedt Bossche Stadsbrouwerij Jongens van De Wit verschillende mogelijkheden voor gezelschappen zoals borrels, diners, workshops en rondleidingen. Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag alle mogelijkheden.

Adres:
Hofvijver 4
5223 MC ‘s-Hertogenbosch

Telefoon:
073 – 30 200 14

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur.

E-mail:
info@jvandew.nl

Routebeschrijving / navigatie:
Klik hier voor de routebeschrijving

Parkeren:
Let op: In het Paleiskwartier geldt voor de Vijverlaan en Hofvijver een parkeerverbod, parkeren op straat uitsluitend in de parkeervakken!