ble-1318633-banner

Stadscafé

Jongens van De Wit is naast een bierbrouwerij ook een gezellig stadscafé. Een brew & gastropub zoals de Engelsen het zouden zeggen. Een café waar goede bieren worden geschonken en hoge kwaliteit maaltijden worden geserveerd. In Nederland komt ons concept het dichts in de buurt van een brasserie, maar wij noemen het gewoon Jongens van De Wit, of JvandeW in de volksmond. Een oer Brabantse microbrouwerij en stadscafé waar de kwaliteit van onze dranken en maaltijden hoog in het vaandel staan.

Onze wisselende kaart wordt met zorg bereid. Eerlijke en authentieke gerechten van verse producten uit de regio. De kazen komen van de kaasboerderij en onze verse groenten en biologisch vlees van de biologische Boerderij. Het brood wordt iedere ochtend vers gebakken en onze grove boerse taarten komen uit eigen bakkerij. We hebben maar één missie en dat is onze bezoekers met een voldaan gevoel naar huis laten gaan.

Onze keuken is 6 dagen per week geopend van lunch tot en met diner. Benieuwd naar onze gerechten, onze abdij- en trappistenkazen, regionale boerenkazen en vleeswaren? Kom dan langs en schuif aan voor een verse, overheerlijke maaltijd met heerlijk bijpassend bier.

Nieuwe vacatures

Het team van Jongens van de Wit is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.