De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

KleinNormaal
Bossche boterham belegd met salade en:
> 12 uurtje JvandeW vlees: soep v/d dag,
gebakken ei, bacon en vleeskroket
11
> 12 uurtje JvandeW vis: soep v/d dag, omelet met zalm en garnalenkroket14
> Sandwich traditioneel met geroosterde kip, remouladesaus, bacon, ei, tomaat, komkommer en sla8
> Oude kaas augurkjes en biersiroop47
KleinNormaal
Salade gerookte eendenborst stoofpeer, vijgenchutney, walnoot in
biersiroop en sinaasappel dressing
15
Salade met warme geitenkaas walnoten en honing balsamico dressing813
Wild hotdog zuurkool, truffelcrème, spek en vijgencompote9
Broodje brisket uiencompote, gebakken paddenstoelen en bbq saus10,5
Broodje buikspek gelakt met ketjapdip, sesam, taugé en zoetzuur9
JvandeW Burrito wrap gevuld met gehakt, bonen, ei, kaas en salsa12

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

KleinNormaal
Dubbele tosti belegd met Trappistenkaas en Serranoham (dubbel zo groot, dubbel belegd, ook om samen te delen)12,50
Dubbele tosti belegd met belegen kaas en achterham (dubbel zo groot, dubbel belegd, ook om samen te delen)58
Uitsmijter ham/kaas9
Boerenomelet8
Bossche boterham met kroket van:
> Rundvlees met salade6
> Garnalen met salade9

BOSSCHE BOTERHAM

Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is.

De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen.
Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.