ble-1318633-banner

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

BOSSCHE BOTERHAM

Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is.

De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen.
Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.

De gerechten worden geserveerdvan 12 tot 17 uur

BOSSCHE BOTERHAM

Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is.

De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen.
Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.