ble-1318633-banner

Reserveren

Wat leuk dat u een reservering wilt plaatsen bij Jongens van DeWit! Reserveren kan tijdens openingstijden telefonisch, per mail of Whatsapp.

 

Terras
Wij nemen GEEN reserveringen aan voor ons terras. Terraszitplaatsen zijn op basis van in/aanloop.

Bereikbaarheid en parkeren
Het NS centraal is op 10 minuten lopen verwijderd. Als u met de auto komt kunt u parkeren in de Jumbo Parkeergarage onder het gebouw waarin wij gevstigd zijn.

Randweg A2 volgen richting Vught Neem richting Vught – ’s-Hertogenbosch Centrum – Tilburg Knooppunt Vught afslag 1 Vught – ’s-Hertogenbosch Centrum Volg richting ’s-Hertogenbosch en neem de randweg richting Vlijmen – Waalwijk Volg de randweg en sorteer rechts voor afslag P+R Station Paleiskwartier Je ziet nu Ricoh kantoor links liggen en volgt de borden op de lantaarnpalen Parkeren Jumbo Rijdt omhoog en daarna direct rechtsaf Parkeergarage Jumbo in Loop naar de ingang van Jumbo, trap op en direct linksom in de hal weer naar buiten Loop langs de gevel langs Jumbo, Brasserie Van Heinde en Pollevie dan ben je er als je Bagels en Beans ziet ben je er voorbij.

Neem de randweg ’s-Hertogenbosch vanuit A59 richting Waalwijk afslag ’s-Hertogenbosch West eraf Randweg volgen richting JBZ, verkeerslichten voorbij rijden en ziekenhuis rechts laten liggen Voorsorteren op linkse baan. Neem eerst volgende afslag linksaf: P+R Station – Paleiskwartier Je laat Koning Willem I College rechts liggen en draait dan om het Ricoh hoofdkantoor heen Volg nu de bordjes Parkeergarage EmTe afslag naar links vlak na afslaan op de randweg Weg loopt omhoog buig rechts af en rijd de parkeergarage in Parkeer auto en loop richting parkeergarage ingang EmTe en loop trap op naar boven Je komt in de hal van de EmTe, verlaat deze en loop linksom langs het gebouw. Loop langs de gevel langs EmTe, Brasserie Van Heinde en Pollevie dan ben je er als je Bagels en Beans ziet ben je er voorbij.

Komende uit Utrecht met de trein, uitstappen NS Centraal ‘s-Hertogenbosch. Als je van het perron via de trappen naar boven loopt kom je op de traverse over alle sporen. Neem de looproute Paleiskwartier (Den Bosch West). Als je in de centrale hal uitkomt van het station ben je de verkeerde kant opgelopen! Neem de trap naar beneden dan kom je uit op de T-splitsing van Magistratenlaan/ Leeghwaterlaan/ Parallelweg. Loop linksaf de Magistratenlaan in en loop een stukje verder de 1ste weg rechts de Hugo de Grootlaan in. Sla daarna 1ste weg linksaf (Soho Shusi, wok & grill) de Bordeslaan in. Loop de Bordeslaan helemaal uit aan het einde zie je rechts schuin voor je de ingang van EmTe. Daar begint de Hofvijver, loop langs de gevel van het gebouw dan zie je vervolgens links van je de ingang van Brasserie Van Heinde en Pollevie. Loop verder door dan zie je links JvandeW als je Bagels en Beans voorbij loopt ben je te ver. Looptijd ca. 10 minuten Parkeren in parkeergarage EmTe is 1ste uur gratis daarna 5,-/uur alternatief is Parkeergarage Paleiskwartier (Q-Park) ingang via Spiegeltuin

Voorbehoud
Indien zonder bericht gasten zich na 15 minuten op afgesproken tijd niet bij ons gemeld hebben houden wij het recht voor om de gereserveerde plaatsen vrij te geven aan andere gasten. Tijdens lunch, borrel en diner kan het druk zijn waardoor wij onze aandacht volledig richten op de aanwezige gasten. Daarom kan het gebeuren dat telefonisch oproepen onbeantwoord blijven. Spreek a.u.b. geen bericht in in onze spraakpostbus maar stuur zonodig een tekstbericht via What’s App of SMS naar +31 6 12 85 79 15 Let op dit nummer wordt uitsluitend gebruikt voor WhatsApp en tekstberichten (SMS).

Nieuwe vacatures

Het team van Jongens van de Wit is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.