ble-1318633-banner

Reserveren

U kunt bij Jongens van de Wit 7 dagen per week tussen 10:00 en 12:00 uur telefonisch een reservering maken vanaf 4 personen. Voor reserveringen van 1-3 personen is het niet nodig om te reserveren. Voor 1, 2 of 3 gasten is er altijd “plaats in de herberg”. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan kunt u even wachten tot zitplaatsen vrij komen.

Wij nemen enkel reserveringen aan voor binnen. Ons terras is vrij beschikbaar op aanloop.

Loop gerust binnen en kijk of er plaats is, vraag of je er mag gaan zitten en als dat het geval is, is sprake van spontane reservering.

Covid

Vriendelijk verzoek op tijd aanwezig te zijn en onze aangepaste huisregels i.v.m. COVID19 protocol op te volgen. Reserveren is vanwege overheidsmaatregelen voorlopig verplicht, dit kan ook spontaan en dat is dan een “aan de deur reservering”.
Reserveren voor bierproeven en rondleidingen is gewenst.

Terras
Wij nemen GEEN reserveringen aan voor ons terras. Terraszitplaatsen zijn op basis van in/aanloop.

Bereikbaarheid en parkeren
Het NS centraal is op 10 minuten lopen verwijderd. Als u met de auto komt kunt u parkeren in de Jumbo Parkeergarage onder het gebouw waarin wij gevstigd zijn.

Meer info:

Ons Diner bestaat uit kleine gerechten waaruit u zelf een heerlijke maaltijd kunt samenstellen

Voorbehoud
Indien zonder bericht gasten zich na 15 minuten op afgesproken tijd niet bij ons gemeld hebben houden wij het recht voor om de gereserveerde plaatsen vrij te geven aan andere gasten. Tijdens lunch, borrel en diner kan het druk zijn waardoor wij onze aandacht volledig richten op de aanwezige gasten. Daarom kan het gebeuren dat telefonisch oproepen onbeantwoord blijven. Spreek a.u.b. geen bericht in in onze spraakpostbus maar stuur zonodig een tekstbericht via What’s App of SMS naar +31 6 12 85 79 15 Let op dit nummer wordt uitsluitend gebruikt voor WhatsApp en tekstberichten (SMS).

Het is helaas nog niet mogelijk is om met credit cards te betalen.

Nieuwe vacatures

Het team van Jongens van de Wit is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.