ble-1318633-banner

Reserveren

Wij nemen geen reserveringen aan voor op ons terras. Beschikbaarheid plaatsen op ons terras is op basis van ‘aanloop’ ofwel kijk of er plek is en vraag aan de bediening of en waar je mag gaan zitten. Dit is dan een spontane reservering ter plaatse. Als we binnen reserveringen mogen aannemen kun je binnen reserveren en dan naar terras verplaatsen als er plek is.

Welkom bij Jongens van de Wit, leuk dat u ons wilt bezoeken.

Een reservering maken is van donderdag t/m zondag vanaf aanvangstijd 15.00 uur alleen mogelijk indien u met een groter gezelschap komt  dan 5 personen. U kunt dan het reserveringsformulier invullen en wij zullen binnen twee dagen reageren op uw aanvraag*. 

Indien u met een gezelschap komt van minder dan 6 personen is er bijna altijd plek in onze herberg. U kunt hiervoor ter plaatse “aan de deur reserveren” met inachtneming van de huidige corona-regels.

Voorbehoud
Indien zonder bericht gasten zich na 15 minuten op afgesproken tijd niet bij ons gemeld hebben houden wij het recht voor om de gereserveerde plaatsen vrij te geven aan andere gasten. Tijdens lunch, borrel en diner kan het druk zijn waardoor wij onze aandacht volledig richten op de aanwezige gasten. Daarom kan het gebeuren dat telefonisch oproepen onbeantwoord blijven. Spreek a.u.b. geen bericht in, in onze spraakpostbus maar stuur zo nodig een tekstbericht via What’s App of SMS naar +31 6 290 34 189 Let op dit nummer wordt uitsluitend gebruikt voor tekstberichten.

Als wij de reservering bevestigen betekent dat dat wij plaats voor u vrijhouden IN ons Stadscafé. U kunt eventueel in overleg naar ons terras verhuizen . Ons terras is bestemd voor spontane in/aanloop van gasten die NIET gereserveerd hebben.

Tot morgen!

*) Mocht u dezelfde dag nog willen reserveren neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op (073-3020014)

(Openingstijden tussen 11:00 & 23:00 van maandag tot en met zondag)

Het is helaas nog niet mogelijk is om met credit cards te betalen.