ble-1318633-banner

Bierproeverij

Ben je op zoek naar een leuke activiteit? Kun je niet kiezen tussen onze Bossche bieren? Jongens van De Wit organiseert verschillende bierproeverijen waarbij je door middel van een aantal proefglazen kennis maakt met de verfijnde kwaliteit en de uniek smaak van onze bieren. Wees van harte welkom in onze sfeervolle bierbrouwerij om te proeven van de lekkerste bieren van Den Bosch. Bier proeven staat tenslotte garant voor Brabantse gezelligheid! Het is mogelijk om bijpassende hapjes te bestellen, kijk hiervoor op onze tafelkaart in het Stadscafé voor ons actueel assortiment. Wij adviseren u graag bij uw keuze. De proefbieren worden in logische opbouw geserveerd. Deelname uitsluitend mogelijk vanaf 18 jaar.

De bierproeverijen van Jongens van De Wit

Arrangement Proeverij 3 bieren (12,5 cl.)

Proeverij waarbij JvandeW uit het op dat moment aanwezige assortiment tapbieren de gast de keuze geeft en na elkaar 3 tapbieren te proeven getapt in het originele JvandeW glas tapmaat 12,5 cl. Indien gewenst en afhankelijk van de drukte en vragen van de proevers vertellen wij wat over de proefbieren en bierproeven en bier in het algemeen.

Prijs: € 9,-
Dagelijks mogelijk

Reserveren gewenst om teleurstellingen te voorkomen

Arrangement Proeverij 5 bieren (12,5 cl.)

Proeverij waarbij JvandeW uit het op dat moment aanwezige assortiment tapbieren de gast de keuze geeft en na elkaar 5 tapbieren te proeven getapt in het originele JvandeW glas tapmaat 12,5 cl. Indien gewenst en afhankelijk van de drukte en vragen van de proevers vertellen wij wat over de proefbieren en bierproeven en bier in het algemeen.

Prijs: € 15,-
Dagelijks mogelijk

Reserveren gewenst om teleurstellingen te voorkomen

Rondleiding brouwerij

Rondleidingen in onze brouwerij zijn uitsluitend mogelijk op reservering en onder voorbehoud dat de drukte in het Stadscafé dit toe laat een en ander in verband met veiligheid.

Nieuwe vacatures

Het team van Jongens van de Wit is op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.