Zelf bier brouwen

[vc_row][vc_column][foodfarm_container][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_text_separator]

Zelf bier brouwen

[/vc_text_separator][vc_column_text]Ben je een bierliefhebber en ben je benieuwd hoe het brouwen van dit gouden drankje in zijn werk gaat? Je zult versteld staan hoe veel er komt kijken bij het maken van dat ene glas bier dat jij lekker wegdrinkt. Voor de bierbereiding hebben we minimaal 4 grondstoffen nodig. Met alleen water, mout, hop en gist kun je al lekker bier brouwen, maar waar zit het geheim van speciaal bier?

In onze microbouwerij nemen we je mee in dit proces. Samen met onze bierbrouwers ga je aan de slag met het brouwen van jouw eigen bier. Maak je eigen Bosch Blond of juist jouw eigen Bossche Lentesprong.

We kunnen je alvast één geheim verklappen over hoe wij het lekkerste bier van Den Bosch maken en dat is dat het bier niet in één dag gebrouwen wordt. Je krijgt jouw bier dus niet dezelfde dag mee naar huis, maar je mag het komen ophalen zodra het helemaal perfect is! En dan komt natuurlijk het moment om te genieten van jouw eigen gebrouwen Bossche bier!

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”360″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/foodfarm_container][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”80″ height_on_tabs=”80″ height_on_tabs_portrait=”20″ height_on_mob_landscape=”20″ height_on_mob=”20″][/vc_column][/vc_row]