Onze verhalen

null

Erwin de Wit

Initiatiefnemer

Oprichter en bedenker van het JvandeW concept. Altijd in voor een leuke uitdaging en constant op zoek naar nieuwe wegen om bestaande zaken nog beter te krijgen. Oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Houdt van alle goede dingen van het leven bijvoorbeeld na een stevige wandeling in de natuur samen te genieten onder het genot van een goed glas bier.

null

Jasper

Bediening

Ik ben al zeven jaar werkzaam in de horeca. Nu werk ik als ober bij Jongens van de Wit. Voor ik hier begon, liep ik op een terras en heb ik achter de bar gestaan. Mijn interesse in bier heeft me ertoe gezet hier te gaan werken, om vervolgens kennis op te doen. Ik ben leergierig en bevind me graag onder mensen.

null

Remy

Bediening

Overdag ben ik kunstenaar en ‘s avonds breng ik bier rond bij Jongens van de Wit. ‘s Ochtends maak ik schoon en tussen de middag schrijf of teken ik de menukaart op de krijtborden.

null

Matthijs

Bediening

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam in de horeca, maar daarvoor had ik jarenlang ervaring als monteur bij verschillende autobedrijven. Na een nieuwe studiekeuze besloot ik ook nieuwe werkervaring op te doen: gezien mijn liefde voor speciaalbieren was en is Jongens van de Wit een goede keuze.

null

Joeri

Afwasser

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als afwasser bij Jongens van de Wit. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met vrienden en speel ik voetbal. Verder ga ik dit jaar mijn eindexamen doen op het Sint-Janslyceum.

null

David

Afwasser

Ik ben bijna zeventien jaar oud en ik vind het leuk om te koken en te bakken. Bij Jongens van de Wit werk ik nu als afwasser.