Lunchkaart

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

Bossche boterham belegd met salade en:KleinNormaal
Gerookte forel en mierikswortelsaus47,5
Oude kaas, augurkjes en biersiroop2,54,5
Mortadella, paprika en guacamole3,56,5
KleinNormaal
Salade Niçoise op wereldse wijze met Bossche boterham12,5
Salade met diverse soorten tomaat en Burrata met Bossche boterham9,5
Charcuterie van diverse vleeswaren12,5
KleinNormaal
Dubbele tosti belegd met Trappistenkaas en Serranoham (dubbel zo groot,12,5
dubbel belegd, ook om samen te delen)
KleinNormaal
Uitsmijter ham/kaas7,5
Boerenomelet5,5
Boerenomelet met katenspek6
 
Bossche boterham met kroket van:KleinNormaal
Rundvlees3
Kalfsvlees3,5
Garnalen4

BOSSCHE BOTERHAM: Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.