Lunchkaart

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

KleinNormaal
Bossche boterham belegd met salade en:
12 uurtje JvandeW vlees: soep v/d
dag, gebakken ei, bacon en
vleeskroket
11
12 uurtje JvandeW vis: soep v/d dag,
omelet met zalm en garnalenkroket
14
Sandwich traditioneel
met geroosterde kip, remouladesaus,
bacon, ei, tomaat, komkommer en sla
8
Oude kaas augurkjes en biersiroop47
Salade met warme geitenkaas
walnoten en honing balsamico dressing
813
Sandwich Tonijnsalade
met mierikswortelcreme
8
1
Salade Biefstukreepjes zoetzuur,
kimchi creme, komkommer en sesam
9,50115
JvandeW Burrito wrap gevuld met
gehakt, bonen, ei, kaas en salsa
12
Dubbele tosti belegd met Trappistenkaas
en Serranoham (dubbel zo groot,
dubbel belegd, ook om samen te delen)
12,5
Dubbele tosti belegd met belegen
kaas en achterham (dubbel zo groot,
dubbel belegd, ook om samen te delen)
58
Uitsmijter ham/kaas9
Bossche boterham met kroket
van: 2 Rundvlees met salade
6
2 Garnalen met salade9

BOSSCHE BOTERHAM: Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.