Lunchkaart

De gerechten worden geserveerd van 12 tot 17 uur

Bossche boterham belegd met salade en:KleinNormaal
12 uurtje JvandeW vlees: soep v/d dag, gebakken ei, bacon en vleeskroket 11
12 uurtje JvandeW vis: soep v/d dag, omelet met zalm en garnalenkroket14
Sandwich traditioneel met gerookte kip, remouladesaus, bacon, ei, tomaat, komkommer en sla8
Oude kaas, augurkjes en biersiroop47
KleinNormaal
Salade met verse zachte geitenkaas, Belgische Gandaham, walnoten en honing balsamico dressing59
Salade met gerookte zalm, kappertjes, rode ui, cherry tomaatjes, gekookt ei en crème fraîche dille dressingSalade met gerookte zalm, kappertjes, rode ui, cherry tomaatjes, gekookt ei en crème fraîche dille dressing611
Salade gebakken gamba's met komkommer, tomaat, rode ui, koriander en kerrie dressing611
Charcuterie van diverse vleeswaren15
KleinNormaal
Dubbele tosti belegd met Trappistenkaas en Serranoham (dubbel zo groot, dubbel belegd, ook om samen te delen)12,5
Dubbele tosti belegd met belegen kaas en achterham (dubbel zo groot, dubbel belegd, ook om samen te delen)58
KleinNormaal
Uitsmijter ham/kaas9
Omelet met spek en diverse paddenstoelen9
Boerenomelet8
 
Bossche boterham met kroket van:KleinNormaal
Rundvlees met salade 6
Garnalen met salade9

BOSSCHE BOTERHAM: Bakker Daniël, De Broodspecialist in de Hinthamersstraat in ‘s-Hertogenbosch bakt voor ons brood van EKO meel. Met alleen natuurlijke ingrediënten; brood zoals brood bedoeld is. De werkwijze is conventioneel. De degen krijgen ruim de tijd om te rijzen en te rijpen. Het brood wordt voor ons gesneden in extra dikke sneden zoals De Jongens van De Wit ze graag eten.