Onze bieren

In Bossche Stadsbrouwerij Jongens van De Wit wordt het bier gebrouwen onder het oog van onze gasten. Het speciaal bier dat onze brouwmeesters met veel liefde maken, is hetzelfde bier dat wij schenken uit de tap en dat jij drinkt. Daarvoor gebruiken we enkel lokale en regionale, maar ook biologische ingrediënten. Van het hop tot de gerst, van het bronwater tot de tarwe. Niet omdat het hip is, maar omdat het ons Bossche bier zoveel lekkerder maakt.

Onze stadsbieren worden gebrouwen voor het fust, maar ook voor de fles. Je kunt dus genieten van onze bieren in ons gezellige stadscafé, maar ook thuis op de bank.

In onze stadsbrouwerij worden onze unieke Bossche bieren gebrouwen.

Goed bier brouwen kost veel tijd en dat respecteren wij. Onze grote droom is om 9 eigen bieren te kunnen schenken, maar tot het zover is, kun je bij Jongens van De Wit twee heerlijke Bossche bieren drinken, namelijk:

Maagdelijk Blond

Ons Maagdelijk Blond is licht tot goudkleurig bier. Het Maagdelijk Blond bevat meer hopsoorten. Met haar frisse witte schuimkraag is het Maagdelijk Blond een heerlijk biertje voor op een zonnige dag. Stevig en met een hoger alcoholpercentage dan pils, maar zo zacht en fris van smaak dat zij een perfecte dorstlesser is, of als aperitief vooraf.

Bossche Brunette

Dit is nog een verrassing!