Onze verhalen

null

Erwin de Wit

Initiatiefnemer

Oprichter en bedenker van het JvandeW concept. Altijd in voor een leuke uitdaging en constant op zoek naar nieuwe wegen om bestaande zaken nog beter te krijgen. Oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Houdt van alle goede dingen van het leven bijvoorbeeld na een stevige wandeling in de natuur samen te genieten onder het genot van een goed glas bier.

null

Jasper

Bediening

Ik ben al zeven jaar werkzaam in de horeca. Nu werk ik als ober bij Jongens van de Wit. Voor ik hier begon, liep ik op een terras en heb ik achter de bar gestaan. Mijn interesse in bier heeft me ertoe gezet hier te gaan werken, om vervolgens kennis op te doen. Ik ben leergierig en bevind me graag onder mensen.

null

Remy

Bediening

Overdag ben ik kunstenaar en ’s avonds breng ik bier rond bij Jongens van de Wit. ’s Ochtends maak ik schoon en tussen de middag schrijf of teken ik de menukaart op de krijtborden.

null

Nienke

Bediening

Doordeweeks studeer ik verpleegkunde en in het weekend voorzie ik de gasten van een lekker glas bier en wat eten.

null

Emily

Bediening

Op zondag breng ik biertjes en lekker eten rond bij Jongens van de Wit. Ik vind het leuk om met mensen te praten en ik ben vaak nieuwsgierig naar wat ze van ‘ons’ vinden, vandaar dat ik misschien ook Journalistiek studeer in Tilburg.

null

David

Afwasser

Ik ben bijna zeventien jaar oud en ik vind het leuk om te koken en te bakken. Bij Jongens van de Wit werk ik nu als afwasser.

null

Matthijs

Bediening

Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam in de horeca, maar daarvoor had ik jarenlang ervaring als monteur bij verschillende autobedrijven. Na een nieuwe studiekeuze besloot ik ook nieuwe werkervaring op te doen: gezien mijn liefde voor speciaalbieren was en is Jongens van de Wit een goede keuze.

null

Linde

Bediening

Ik ben medewerker bediening bij Jongens van de Wit. Bier drinken en goed eten zijn mijn hobby’s, dus het is voor mij perfect dat er een plek als Jongens van de Wit bestaat waar ik van mijn passie mijn werk kan maken.

null

Joeri

Afwasser

Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als afwasser bij Jongens van de Wit. In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met vrienden en speel ik voetbal. Verder ga ik dit jaar mijn eindexamen doen op het Sint-Janslyceum.